طرز تهیه و روش آماده سازی دسر ژلاتینی آلبالو بسیار شیک مخصوص پذیرایی
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر ژلاتینی آلبالو بسیار شیک مخصوص پذیرایی
طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام دسر ژلاتینی آلبالو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر ژلاتینی آلبالو بسیار شیک مخصوص پذیرایی
مواد لازم برای تهیه دسر ژلاتینی آلبالو :
آلبالو :♦: یک کیلوگرم
شکر :♦: 210 گرم
پودر ژلاتین :♦: سه قاشق سوپخوری
آب :♦: 500 میلیلیتر
خامه قنادی :♦: 300 گرم
وانیل :♦: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر ژلاتینی آلبالو بسیار شیک مخصوص پذیرایی
210 گرم شکر معادل یک پیمانه شکر می باشد.
طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه دسر ژلاتینی آلبالو ابتدا
آلبالوهای هسته گرفته را پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا میکنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند.
در این مرحله آن را از روی حرارت برمیداریم.
پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط میکنیم.
وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 1 و نیم لیتر میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمیگردانیم و تزئین میکنیم.
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر ژلاتینی آلبالو بسیار شیک مخصوص پذیرایی
به دلیل وجود ژلاتین در این دسر به راحتی از قالب جدا می شود.
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر ژلاتینی آلبالو بسیار شیک مخصوص پذیرایی
- ۹۷/۰۷/۰۶