آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موس لبو مخصوص فصل سرد سال
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موس لبو مخصوص فصل سرد سال
طرز تهیه موس لبو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام موس لبو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موس لبو مخصوص فصل سرد سال
با لبو خوراکی های مختلفی میشه درست کرد مثه سالاد، بورانی، ترشی، مربا و … .
در این جا برای شما طرز تهیه موس لبو که یه دسر زمستانی خوشمزه هست رو تقدیمتون کنیم.
مواد لازم برای تهیه موس لبو :
شکر :♦: 75 گرم
زرده تخممرغ :♦: چهار عدد
شیر :♦: یک پیمانه
پودر ژلاتین :♦: یک قاشق سوپخوری
لبو رنده شده :♦: 300 گرم
آب لبو :♦: دو قاشق سوپخوری
آب :♦: دو قاشق سوپخوری
سفیده تخممرغ :♦: سه عدد
خامه :♦: 250 گرم
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موس لبو مخصوص فصل سرد سال
لبو
همان چغندر پختهاست که دارای مواد مغذی و ترکیبات موثر فولات، کلسیم،
منگنز، پتاسیم، آهن، بتانین، اسیدمالونیک، الکل گیاهی، ساپونین، پروتئین و
فیبر است.
طرز تهیه موس لبو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه موس لبو ابتدا
شیر را بجوشانید، لبو را در آن بریزید و همانگونه نگه دارید.
زرده تخممرغ و شکر را بزنید تا سفید شود.
شیر داغ را روی زرده تخممرغ بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم به جوش آورید.
پودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی حرارت کتری قرار دهید.
وقتی کمی خنک شد در شیر و زرده تخممرغ خنک شده بریزید.
سفیده تخممرغ را بزنید تا پف کند. بعد آب لبو و شکر را به تدریج به آن بیفزایید و با همزن خوب بزنید .
سپس با قاشق به مایه شیر اضافه کنید.
خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس با قاشق خامه را به آرامی با مایه بالا مخلوط کرده، در قالب بریزید و دو ساعت در یخچال نگه دارید. بعد روی آن را تزئین کنید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موس لبو مخصوص فصل سرد سال
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موس لبو مخصوص فصل سرد سال
- ۹۷/۰۷/۰۶