آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوربات طالبی دسری خوش طعم و متفاوت

طرز تهیه سوربات طالبی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

سوربات طالبی , طرز تهیه سوربات طالبی , دسر سوربات طالبی

اگر شما هم نام سوربات طالبی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوربات طالبی دسری خوش طعم و متفاوت

مواد لازم برای تهیه سوربات طالبی :

آب :♦: 2 لیوان

شکر :♦: یک لیوان سرخالی

آب لیمو :♦: یک قاشق غذاخوری

طالبی :♦: یک کیلو

رنده ی پوست پرتقال :♦: یک قاشق چایخوری

رنده ی زنجبیل تازه :♦: یک قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ :♦: 2 عدد

رنگ مجاز خوراکی :♦: 2 تا 3 قطره

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوربات طالبی دسری خوش طعم و متفاوت

طالبی از محبوب‌ترین میوه‌های مختص فصل تابستان است که به دلیل طبع گرم و تر، وجود ویتامین‌ها و مواد مورد نیاز بدن به

عنوان یکی از ارزشمندترین خوراکی‌های طبیعی در جهان شناخته می‌شود.

سوربات طالبی , طرز تهیه سوربات طالبی , دسر سوربات طالبی

طرز تهیه سوربات طالبی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه سوربات طالبی ابتدا

آب ، شکر و آب لیمو را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، تا شکر حل شود.

سپس حرارت را به مدت پنج دقیقه زیاد کنید، تا شربت، غلیظ شود.

آن گاه پوست پرتقال و زنجبیل را با شربت مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.

 طالبی را بشوئید و پوست و تخمه های آن را جدا کرده ، با استفاده از مخلوط کن، آن را پوره کنید.

در این هنگام شربت را به آن اضافه کنید.

سپس سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کند و سفت شود.

در صورت تمایل ، می توانید در این مرحله ، رنگ خوراکی رابه پوره اضافه کنید.

سفیده ی تخم مرغ و طالبی را با هم مخلوط کنید و در ظرفی فلزی بریزید، و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

سپس مایه را از فریزر خارج کرده، با همزن مخلوط کنید تا به حالت نیمه جامد درآید.

مجدد آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند ( این کار را سه بار تکرار کنید ) .

در نهایت مایه را به مدت هفت تا هشت ساعت در فریزر قرار دهید.

برای سرو سوربات ، می توانید به جای ظرف طالبی را به شکل کنگره دار درآورید، و سوربات را با قاشق بستنی قالب بزنید و در طالبی بریزید و میل کنید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوربات طالبی دسری خوش طعم و متفاوت

البی منبع خوبی از مواد مغذی مورد نیاز بدن از جمله پتاسیم است. این ماده‌ی ارزشمند در دفع آبِ زیادی بدن، تأثیر شگرفی خواهد داشت.

بدین صورت که با ایجاد تعادل بین نمک (سدیم) و پتاسیم موجود در بدن، مانع تجمع و حبس شدن آب بدن و در نهایت متورم شدن بافت‌های بدن می‌شود.

سوربات طالبی , طرز تهیه سوربات طالبی , دسر سوربات طالبی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوربات طالبی دسری خوش طعم و متفاوت