قیتاسیون

قیتاسیون

قیتاسیون

قیتاسیون

ترکیبات و خواص سرکه بالزامیک چیست ایا حلال است ؟

دوشنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۶، ۰۹:۱۲ ب.ظ

ترکیبات و خواص سرکه بالزامیک چیست ایا حلال است ؟

ترکیبات و خواص سرکه بالزامیک چیست ایا حلال است ؟ در سایت جسارت

سرکه بالزامیک چیست,سرکه بالزامیک چیست,سرکه ی بالزامیک چیست؟,خواص سرکه بالزامیک چیست,خاصیت سرکه بالزامیک چیست,ترکیبات سرکه بالزامیک چیست,فایده سرکه بالزامیک چیست,سرکه ی بالزامیک چیست,سرکه بالزامیک از چیست,خواص سرکه سیب چیست,فواید سرکه سیب چیست,خواص سرکه سیب چیست,خاصیت سرکه سیب چیست,فواید سرکه بالزامیک چیست,فایده سرکه سیب چیست

ترکیبات و خواص سرکه بالزامیک چیست ایا حلال است ؟

سرکه بالزامیک چیست , سرکه بالزامیک چیست , سرکه ی بالزامیک چیست؟ , خواص سرکه بالزامیک چیست

در این مطلب از سایت جسارت به ترکیبات و خواص سرکه بالزامیک چیست ایا حلال است ؟ می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

سرکه بالزامیک از انگوری تهیه می شود که این نوع از انگور حاوی گروهی از فلاونوییدها است. این گروه از فلاونوییدها به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی می توانند عملکرد ضد پیری سلول های بدن، ضدسرطان و ضدبیماری های قلبی عروقی داشته باشند.

سرکه بالزامیک چیست

سرکه بالسامیک (بالزامیکو) یک چاشنی با منشأ ایتالیایی است. این نوع سرکه معطر و دارای طعم شیرین می‌باشد . به محض برداشت انگور، میوه به آرامی پرس می‌شود و آب به دست آمده در معرض حرارت قرار می‌گیرد (میزان آن معمولاً ۸۰ درجه سانتی گراد و زمان آن ۳۶ تا ۴۰ ساعت است). فرآیند گرمایی برای کاهش حجم و از بین بردن باکتری‌ها اعمال می‌شود. در انتهای فرآیند حرارتی، میزان شکر ۲۸ تا ۳۳ درصد بوده و زمانی به این میزان دست پیدا می‌کنیم که از ۱۰۰ لیتر آب انگور اولیه ۶۰ لیتر باقی‌مانده باشد (از هر کیلوگرم ۲۰۰ انگور ۱۰۰ کیلوگرم آب میوه استخراج می‌شود).  در مرحله دوم عصاره همراه بچه سرکه به تانکرهای بزرگی منتقل می‌شوند (مخمرها یا به صورت آماده اضافه می‌گردند یا اینکه با گذشت زمان درون تانکرها بدون دخالت تولیدکننده رشد و تکثیر می‌یابند). درون تانکر، قند تخمیر و به الکل تبدیل و الکل نیز توسط باکتری‌ها اکسید می‌شود. مرحله بعدی در تولید سرکه بالزامیک مرحله رسیدن است که حداقل ۳ سال طول می‌کشد (ممکن است این فرآیند تا ۱۲ سال یا بیشتر نیز به طول بینجامد). در مرحله رسیدن از چندین بشکه چوبی با اندازه‌ها و جنس‌های متفاوت استفاده می‌شود؛ حداقل ۳ بشکه برای تولید این محصول نیاز است، اما تعداد آن‌ها را می‌توان به ۵ یا ۷ عدد افزایش داد.

ترکیبات و خواص سرکه بالزامیک چیست ایا حلال است ؟

سرکه بالزامیک چیست , سرکه بالزامیک چیست , سرکه ی بالزامیک چیست؟ , خواص سرکه بالزامیک چیست

همه ی انواع سرکه چون اسیداستیک دارند تا حدی به کاهش چربی خون کمک می کنند و سبب پایین آمدن کلسترول و تری گلیسیرید در افرادی می شوند که چربی خون بالایی دارند یا مستعد ابتلا به چربی خون بالا هستند.

سرکه بالزامیک چیست

هر کدام از بشکه‌ها از چوب خاصی ساخته می‌شود (مانند چوب درخت فندق، گیلاس، بلوط، توت، سرو کوهی و…)؛ هر کدام از چوب‌ها وظیفه خاصی را در مرحله رسیدن بر عهده دارند. فندق مسئول تولید رنگ است، گیلاس طعم شیرین را به محصول منتقل می‌کند و توت ایجادکننده عطر است. پس از ساختن بشکه‌ها به آن‌ها مقداری سرکه بالزامیک از پیش آماده شده افزوده و یک سال آن‌ها را به حالت سکون نگهداری کرده تا میکروارگانیسم‌های مسئول تولید سرکه جذب چوب‌ها شوند.  بشکه‌ها با توجه به اندازه آن‌ها از بزرگ به کوچک کنار هم چیده می‌شوند؛ حجم آن‌ها بین ۱۰ تا ۷۵ لیتر بوده و جنس آن‌ها در ترتیب قرارگیری و اندازه آن‌ها تأ ثیری ندارد. محصول به دست آمده از مرحله اول به بشکه شماره یک منتقل شده و یک سال یا بیشتر به حال سکون رها می‌شود. پس از رسیدن به عطر و طعم مطلوب، عصاره به بشکه دوم منتقل می‌گردد و مانند حالت قبل تا رسیدن به عطر و طعم دلخواه در بشکه باقی می‌ماند، پس از آن، عصاره به بشکه سوم منتقل شده و این چرخه تا رسیدن به کوچکترین بشکه ادامه می‌یابد؛ و سرانجام پس از این‌که محصول تمام خصوصیات استاندارد خود را پیدا کرد، محتویات بشکه آخر برای قضاوت در اختیار یک هیئت پنج نفره قرار گرفته و در صورت تأیید بسته‌بندی و به بازار عرضه می‌شود.


کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی


ترکیبات و خواص سرکه بالزامیک چیست ایا حلال است ؟

سرکه بالزامیک چیست , سرکه بالزامیک چیست , سرکه ی بالزامیک چیست؟ , خواص سرکه بالزامیک چیست

نکته ی دیگر این که تمامی انواع سرکه از جمله سرکه بالزامیک سبب کاهش اشتها شده و میل سیری را القا می کنند؛ یعنی وقتی فردی سرکه بالزامیک را که عمدتاً با سالاد یا غذاهای سرد مصرف می شود، می خورد؛ تا حدی اشتهایش کاهش یافته و مصرف آن یکی از راه های موثر برای کم کردن وزن در افرادی است که رژیم کاهش وزن دارند.

سرکه ی بالزامیک چیست؟

 سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است که به آن ها ترکیبات پلی فنولی گفته می شود. ما حداقل ۸ نوع آنتی اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک داریم. پلی فنول ها رادیکال های آزاد تولید شده در بدن را خنثی می کنند و تمامی انواع آن ضدسرطان بوده در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود می یابد. از این رو سرکه بالزامیک می تواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی داشته باشد. در قدیم از این سرکه برای درمان عفونت های ویروسی و باکتریایی و ضدعفونی کردن زخم ها استفاده می شده است. یادتان نرود که سرکه بالزامیک خاصیت ضدقارچی هم دارد و به ویژه در خانم هایی که مبتلا به عفونت های دستگاه تناسلی و مجاری ادراری اند، می تواند به پیشگیری از شدت یافتن این نوع عفونت کمک کند. پس چه بهتر که حداقل خانم های خانه این چاشنی را در سفره ی غذای خود جای دهند. از طرفی وقتی این پلی فنول ها وارد معده می شوند، معده را تحریک به ترشح اسید کرده و به هضم مواد غذایی به ویژه پروتئین ها کمک می کنند. در نتیجه، توصیه می شود اگر غذاهای گوشتی مصرف می کنید برای هضم راحت تر گوشت، سرکه ی بالزامیک بخورید.

ترکیبات و خواص سرکه بالزامیک چیست ایا حلال است ؟

سرکه بالزامیک چیست , سرکه بالزامیک چیست , سرکه ی بالزامیک چیست؟ , خواص سرکه بالزامیک چیست

سرکه بالزامیک در محیط معده، حالت اسیدی ایجاد می کند. به طور معمول در افراد جوان و سالم، محیط معده به اندازه کافی اسیدی است اما در افرادی که به هر علت ترشح اسید معده ی آن ها کاهش یافته است مانند افراد سالمند یا کسانی که قسمتی از معده آن ها با عمل جراحی برداشته شده است، استفاده از این سرکه به اسیدی تر شدن محیط معده کمک می کند و در نتیجه فرآیند هضم و جذب بسیاری از مواد مغذی بهبود می یابد.

خواص سرکه بالزامیک چیست

یکی از انواع پرطرفدار در کشور ما سرکه سیب است؛ در حالی که سرکه‌ی انواع میوه‌ها در کشورهای اروپایی و سرکه‌ی برنج در جنوب و شرق آسیا، به ویژه چین و ژاپن، طرفداران بیشتری دارد.  سرکه نارگیل هم یک محصول تخمیری است که از آب نارگیل به دست می‌آید و در فیلیپین مورد استفاده قرار می‌گیرد.  سرکه خرما و نیشکر هم در دنیا تولید می‌شوند که شاید ما خیلی با آن آشنا نباشیم اما آنچه می‌خواهیم اینک به آن بپردازیم، سرکه بالزامیک است که چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافته و وارد برنامه غذایی‌مان شده است.  سرکه بالزامیک از احیا شدن آب نوع خاصی از انگور شیرین که جوشیده شده و کاملاً پخته شده است، تهیه می‌شود و فرآیند تهیه‌ی آن با بقیه انواع سرکه تا حدی متفاوت است.  بالزام در لغت به معنای رزین‌هایی با ساختار حلقوی است که دارای مقادیر قابل توجهی از چند نوع از اسیدها مانند اسید بنزوییک هستند.  به طور کلی ماده اولیه سرکه بالزامیک، انگور سفید است.

  • سمیر قندی

نظرات (۱)

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی